Himalaya zoutkristal led-lamp - Engel

Vorige Artikel 31 van 95 Volgende
€ 27,50 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Een Himalaya Zoutlamp Engel zorgt voor rust, ontspanning en zuivering van de ruimte. Uniek handgemaakt uit Himalaya Zoutkristal uit Pakistan. Met snoer en LED lampje.

Verpakking

Onze geschenken worden met zorg en liefde ingepakt. Met behulp van de inpakopties kun je zelf gemakkelijk kiezen hoe jouw geschenk ingepakt moet worden. Speciaal voor de moeilijke momenten bieden we ook een gedenkverpakking aan. Dit is een neutrale verpakking met een kaartje in de vorm van een ster. Hierop schrijven we standaard de tekst "Omdat liefde niet eindigt na de dood". Wil je hier liever een andere tekst op? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld tijdens je bestelling. 

We maken alleen gebruik van duurzame inpakmaterialen, dit houdt in dat al ons inpakpapier FSC gecertificeerd is. Koop je dit artikel voor jezelf of ben je op zoek naar een less waste optie? Dan kun je er ook voor kiezen om het niet in te laten pakken. Je krijgt dan € 0,50 korting op de prijs. 

Personaliseren

Om jouw geschenk een persoonlijk tintje mee te geven, is het mogelijk een naam of korte tekst toe te voegen. Wanneer je daarvoor kiest voegen we een touwtje met houten letterkralen toe (zie voorbeeld bij de afbeeldingen). Tijdens de bestelling kun je, in het opmerkingenveld, zelf aangeven welke naam of korte tekst je hier wilt toevoegen (max 10 letters). Mocht je kiezen voor meerdere korte woorden, dan voegen we een knoopje tussen de woorden om spaties te creëren. 

Duurzaam & verantwoord

Onze geschenken en giftboxen zijn allemaal met liefde en zorg samengesteld uit de mooiste duurzame producten. Wij hebben de mooiste merken en producten al voor je uitgezocht. Alle producten in onze webshop zijn duurzaam op verschillende manieren. Bij het samenstellen van ons assortiment kijken we naar de materialen en keurmerken, bijdrage aan of ontlasting van de natuur, verpakkingsmaterialen en gebruik van natuurlijke geur- en kleurstoffen. 

Specificatie Omschrijving
Merk Himalaya Salt Dreams
Kleurgroep Roze
Materiaal Himalaya Zoutkristal
Afmeting 15 cm × 10 cm × 10 cm
Gewicht 1,5 kg
© 2020 - 2021 Hipp & Happening | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel