Betaalmogelijkheden

We bieden jou tijdens het bestelproces verschillende betaalmethoden aan. Voor het verwerken van deze betalingen werken wij samen met Mollie. Daardoor kunnen wij jou verschillende betaalmethodes en een beveiligde betaalomgeving bieden. Kies voor de betaalmethode die het best bij jou past. Hieronder hebben we de verschillende betaalmethoden voor je op een rijtje gezet. Alle genoemde bedragen op deze pagina zijn onder voorbehoud van wijzigingen in de tarieven. 

iDeal

iDEAL is een gegarandeerde betaalmethode die gebruikt kan worden door consumenten en bedrijven met een bankrekening bij vrijwel elke Nederlandse bank. Log gemakkelijk in bij je eigen bank, bevestig de betaling en rond direct je order af.

BanContact

Bancontact is een gegarandeerde betaalmethode die veel gebruikt wordt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening. Log gemakkelijk in bij je eigen bank, bevestig de betaling en rond direct je order af. 

Klarna achteraf betalen

Via Klarna is het mogelijk om achteraf te betalen. Je betaalt je bestelling op het moment dat je de bestelling in goede orde ontvangen hebt. Jouw betaalverplichting wordt daarmee door ons overgedragen aan Klarna. Om gebruik te maken van Klarna achteraf betalen betaal je 1 euro + 2,99% van het te betalen bedrag extra bovenop je totaalbedrag. 

PayPal

Binnenkort is het ook mogelijk om via PayPal te betalen. Wanneer je een PayPal account hebt, kun je daarmee ook je betaling doen. Aan jouw PayPal account zit jouw creditcard of bankrekening gekoppeld. Indien je via PayPal wilt betalen, komen er extra kosten bovenop het totaalbedrag. Je betaalt 0,10 cent en de kosten van PayPal extra. 

Creditcard

Binnenkort is het ook mogelijk om via credticard te betalen. Wanneer je ervoor kiest om via credticard te betalen worden er transactiekosten berekend. De hoogte van deze transactiekosten verschillen per creditcardmaatschappij. 

 

© 2020 - 2021 Hipp & Happening | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel