Trees for all

Als duurzaam ondernemer willen wij net dat stapje extra zetten. Wij zijn daarom een samenwerking aan gegaan met Trees for all. Een stichting opgericht in 1999 die zich volledig richt op het aanplanten van en het herstellen van bossen en zo ook het compenseren van CO2-uitstoot. Hun missie is om wereldwijd nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Dit doen ze altijd via duurzame bosprojecten. Door onze samenwerking met Trees for all willen we samen met hen en met jou bijdragen aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking. 

Hoe kun jij bijdragen?

Wanneer je op zoek bent naar een uniek en bijzonder, maar ook zero waste cadeau, kun je ervoor kiezen een of meer bomen 'cadeau te geven' als kraamcadeau. Het aanplanten van één boom kost 6,25 en kunt dit uit naam van de ouders of het pasgeboren kindje doen. Je ontvangt van ons een certificaat met daarop jouw bewijs van donatie. Aan het eind van het jaar kunnen we jou in samenwerking met Trees for all ook laten weten waar jouw boom of bomen geplant zijn. 

Naast een losse boomdonatie bieden we een aantal giftboxen aan, waarin de 'geboorteboom' een van de artikelen is. Wanneer je een van deze giftboxen cadeau geeft, kunnen wij het certificaat als onderdeel toevoegen of digitaal versturen. 

Onze bijdrage

Aan het eind van het jaar maken wij 100% omzet van de verkochte bomen over aan Trees for all, met een minimum van 100 bomen per jaar. Mochten wij dit aantal onverhoopt niet verkopen, leggen wij de rest van het bedrag zelf bij. Tijdens je bestelling kun je ervoor kiezen om hiervan ook op de hoogte gehouden te worden. 

 

 

© 2020 - 2021 Hipp & Happening | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel