Gedenkboxen

De zwangerschap en kraamtijd draaien voor de meesten van ons om blijdschap, liefde en geluk. Maar helaas krijgt 1 op de 4 vrouwen en hun partners in deze periode te maken met verlies. Of het nu gaat om een onvervulde zwangerschapswens, het verlies van een kindje tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling of daarna, wij willen graag een helpende hand bieden als het gaat om geschikte attenties. 

Wanneer je hoort dat iemand in je omgeving te maken heeft of krijgt met verlies kan het soms lastig zijn om daarop een houding aan te nemen. Want wat moet je zeggen en wat kun je doen om er voor iemand te zijn. Iedereen gaat op een andere manier met verlies, verdriet en rouw om. Volgens ons is het meest belangrijk dat je spreekt en handelt vanuit je hart, want dat klopt altijd. 

Je kunt steun geven door te vragen hoe het gaat of door te zeggen dat je er voor iemand bent als hij of zij graag het hart wil luchten. Wil je daarnaast graag iets extra's doen om je steun en medeleven uit te spreken, kijk dan eens bij onze gedenkartikelen, -boxen en -attenties. 

Sorteer op
Sorteer op
© 2020 - 2021 Hipp & Happening | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel